Gaming

Néha szükség van egy kis kikapcsolódásra. A videójátékok olyan szintre emelkedtek, ahol korábban még sosem voltak. A VR (Virtual Reality, Virtuális Valóság) szemüvegek segítségével pedig szinte szó szerint belecsöppenünk a játékba. Azonban az ilyen típusú élményekért elég sok pénzt el szoktak kérni. A cégünk erre kínál megfelelő szolgáltatást, látogassa meg a Charter Játék oldalát.

Robotika

A robotok a mindennapjaink részévé vált. A velük való kapcsolatunk elengedhetetlen a teendőinkhez. Így fontos lett ezen eszközök megértése illetve fejlesztése. Cégünknél rengeteg projekt folyik a robotikával kapcsolatban , melyek korszerű megoldásokat kínálnak a felmerülő kihívásokra. Látogasson el a Robotika Pécs oldalára.

Oktatás

Cégünk már hosszú ideje foglalkozik informatika oktatással. Ha kell érettségire készítünk fel fiatalokat, de akár az idősebbeket is megtanítjuk bármilyen informatikai feladatra. A különböző szakkörök pedig nagyon jó időtöltés jelent a gyerekek szabadidejében, ráadásul így fel lehet fedezni tehetséges fiatalokat. Részletesebb leírás a Charter oldalán elérhető.

Mikrokontrollerek

Nagyon kicsi, de annál hatásosabb. Ezek az eszközök elférnek a zsebedben de olyan erős mint egy asztali számítógép. Rengeteg projektet készítettünk, mely az egyik legismertebb mikrokontrolleren, az Arduinon fut. Emellett elkészítettük a Minic számítógépet, mely alapja a Raspberry Pi. Az Ardubox oldalán több részletet lehet találni.

Drón javítása, oktatása

A drón reptetése nem mindig megy olyan egyszerűen, mint azt elsőre gondolnánk. De ha esetlegesen lezuhanna a járművével, ne csüggedjen, mi meg tudjuk javítani. A szervíz mellett oktatással is foglalkozunk. Keressen meg minket a Drónbirodalom oldalán.

Rendszergazdai szolgáltatás

A Charter Informatika már több évtizede foglalkozik rendszergazdai szolgáltatásokkal. Nem csak a távolból tudunk segíteni, hanem szükség esetnén akár házhoz is tudunk menni. A nagy szakértelemmel rendelkező csapatunk bármilyen problémát el tud hárítani egyetlen perc alatt. Pécsett találahtó a központ, de az egész országban segítséget nyujtunk több mint ezer ügyfélnek.   Ha bármilyen egyéb kérdése merül fel, keressen meg minket a Rendszergazda Pécs oldalán.